utropstegnJeg trengte hjelp. Brukte lang tid på å formulere meg, prøvde å gjøre historien kortere enn en bok uten å miste forståelsen for min situasjon. Da jeg var ferdig så kom det en feilmelding. Noe som hadde å gjøre med tidsavbrudd på grunn av min trang til å omforvandle min lange historie i korthet.. Hadde jeg vært smart hadde jeg scrablet teksten i Word først…Men det gjorde jeg altså ikke og har ikke ork til å starte på nytt da det å i det hele tatt å begynne var et ekstremt stort steg for meg… Men sånn fremtidig til andre dere ønsker å hjelpe, kanskje en grei advarsel å ha – at siden kan utgå p.g.a tid, så det ikke er flere som meg som dropper hele greia og kanskje den lille energien de hadde der og da til å søke hjelp. Hilsen En med dobbelt-liv med svært store vegger imellom
, 27 år fra Oslo

Takk for tipset. Det var jo veldig synd at du ble avbrutt. Veldig fint at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Vi skal ta det opp med vår programmerer. Hvis du ønsker å prate med oss, er du hjertelig velkommen til å ringe oss anonymt mellom 11 og 19 alle dager.

Legg igjen en kommentar