Vallergan.

rustlf-logo 75x67Sist jeg spurte her, var om det var farlig å ta så og så mye ibumetin blandet med paracet og pinex forte. Jeg fikk svar også, men så det forsent, og hadde allerede tatt en overdose. Nå spør jeg; hva skjer om du tar 60 Vallergantabletter på en gang? Ingen planer om overdose denne gangen, vil bare ha et svar.
, 17 år fra

Hvis du tar for mye Vallergan, vil du føle deg sløv og trøtt, og  i verste fall bli bevisstløs. En overdose Vallergan kan føre til at hjertet ditt slår fortere og /eller utvide blodårene dine som kan føre til sirkulasjonssvikt. Overdoser behandles med ventrikkelskylling («pumping») og kull. Symptomatisk behandling med f.eks. noradrenalin brukes også. Kontakt lege, sykehus eller Giftinformasjonen (22 59 13 00) hvis du har fått i deg for mye legemiddel.

Vi vet ikke hvorfor du spør om dette, men dersom du sliter og og har det vondt, bør du kanskje snakke med noen om dette. Om det er vanskelig å snakke med foreldrene dine, så oppsøk helsestasjon for ungdom. Her vil du bli møtt som den du er og få hjelp til å takle eventuelle problemer.

fant du ikke det du lette etter?

I vår spørsmål- og svartjeneste har vi besvart mange tusen spørsmål fra våre brukere. 
 
Sender du inn et spørsmål, så kan du regne med at det blir besvart i løpet av kort tid på hverdager
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag

STENGT

Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag  
STENGT
 
Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Telefon: 915 08 588


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss

Test

Chat

RUStelefonen har nytt navn og ny nettside. Velkommen til RUSinfo!

Du er fortsatt helt anonym når du kontakter oss!