heisann jeg brukte steroider,amfetamin og ecstacy i helger i noen år. Men vært helt rein i 4 år. Fått samboer,barn og jobb og hus. Livet er fantastisk.Men lurer litt på kan man plutselig få seinskader 4 år etter av dette ?? Jeg har slete litt med angst og slikt,men det er vel ganske normalt etter bruk av slike ting.Men ellers er livet helt perfekt. Men d er vel ikke slik at jeg nå 4-5 år etter bruker aldri dop lengre,plutselig kunne blitt gal eller noe slikt pga bruk av ecstacy.Brukte det bare i helger,og er 4 år siden. Håper på beroliggende svar fra en som aldri mer skal ta rusmidler.Liver er herlig uten:-))

Mann, 29 år fra Hordaland

Så langt vi vet er det uannsynlig at du har pådratt deg skader som vil kunne dukke opp nå 4 år etter at du sluttet med rusmidler. Som du skriver, er det vanlig at eventuelle bivirkninger har psykisk karakter, da ofte i form av depresjoner og angst. Dersom du har kommet deg gjennom det, og nå nyter livet som rusfri synes vi du skal ta det helt med ro, og bare fortsette å nyte.

Legg igjen en kommentar