cannabisHei, jeg lurer på hvor lenge cannabis kan spores i urinen. Har røykt jevnt en uke, 3-4 ganger daglig, og lurer på hvor lenge dette kan spores i urinen? Kan man event. redusere sporingen ved aktiv daglig trening (utsvetting) og mye inntak av veske for hyppigere toalettbesøk enn vanlig eller vil det være ett fett?
Taknemlig for svar. Og kan inntak av amfetamin (daglig) på noen som helst måte redusere (viske ut) cannabis hurtigere, eller er det ubetydelig i forhold til hvor lenge cannabis sitter i nyrene(urinen)?? Taknemlig for raskt svar
Mann, 50 år fra Hordaland

Ved engangsbruk må du regne med at hasj spores i urinen 1 uke etter inntak. Røyker du jevnlig må du regne med at det kan spores i 6-12 uker. Denne informasjonen er veiledende og det er visse individuelle forskjeller mellom folk. Sporstoffene fra cannabis forsvinner ikke vesentlig fortere ut av kroppen ved daglig trening og mye væskeinntak, for sporstoffene skilles ikke ut via svettekanaler. Sporstoffene i cannabis er fettløslige, amfetamin vil derfor ikke fremskynde et negativt svar.

Legg igjen en kommentar