rustlf-logo 75x67Hei, jeg har en onkel som har schizofreni (ikke visuelle hallusinasjoner), og jeg er nysgjerrig på hallusinogener. Derfor lurer jeg på om risikoen for at det kan utløse schizofreni eller utvikle andre psykiske lidelser dersom jeg hadde tatt enten, magiske trøffler (magic truffles) som kan kjøpes i amsterdam, salvia divinorum og spiss fleinsopp? Vennligst henvis til kilder, tusen takk på forhånd hilsen nysgjerrig person
Mann, 18 år fra

Hvis man har psykisk sykdom i familien, kan det alltid være en viss forhøyet risiko for at man selv kan få det. Hvor høy denne rusikoen er, er det ikke mulig å fastslå sikkert. Hvis det er slik at du har en latent psykisk lidelse, kan hallusinogene stoffer være med på å utløse denne. Men en slik sykdom kan like gjerne utløses av andre ting enn rusmidler. Og det at din onkel har schizofreni, betyr ikke at du kommer til å få det selv om du tar hallusinogene stoffer.

Her er noen artikler du kan kikke på:

 

 

Legg igjen en kommentar