Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

rivotril

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Bruker rivotril. ekstrem angst. tar ikke stor nok dose til å fungere. heller ikke ofte nok. ca 3 – 4 ganger i uken i ca 6 måneder. er sterkt i mot piller . men ingenting annet har nyttet. har lang sykdomshistorie og klinisk terapi (10 år ) bak meg. så har prøvd alle psykofarmaka. de gjorde alt sykt mye verre og kommer aldri til å prøve noe av den typen mer. samme hvor godt det markedsføres. Det jeg lurer på når jeg sitter i sofaen hele dagen med kroppen i full panikk,, men gruer meg til å ta den rivotrilen 2mg. (pga av det jeg har lest , og min sterke tvang mot piller , avhengighet , abstinenser) legen sier jeg skal ta , den eneste jeg prater en gang i blant med min mor sier jeg skal ta. magen min sier nei. men jeg vet at det ikke finnes andre alternativ, kan ikke begynne med morfin tabletter. har så sterk angst og ekle tanker jeg etter å ha pint meg så kroppen verker og hjertet er helt utkjør tar en hel pille. en annen dag tar jeg en halv pille. sånn har det gått i disse 6 mnd. ikke kan jeg være på sykehus. for psykiaterne gjør meg enda reddere og sintere. skal jeg ta rivotril hver gang jeg trenger det så blir det nok 3 – 4 stk til dagen. og det som også skremmer meg er at jeg har hatt søvnproblemer hele livet , og de har bare blit verre, det er faktisk sånn at hvis jeg ikke sover over 5 timer så er det fare . ja jeg er selvmordskandidat. og det er faktisk det eneste jeg tenker på. så jeg trenger ikke en innføring i grunnleggende psykologi og div om at å dø fører ikke til noen ting. det fører faktisk til å slippe å være paranoid hver eneste dag. og ja . jeg skal gjøre det uansett. hvis jeg trodde jeg fikk hjelp noen plass etter alt jeg har prøvd så hadde nok ikke hatt så mye panikk. men helsevesenet i norge kan ikke forstå meg og kan ikke hjelpe meg. og få råd fra andre leger er klin umulig. for de kan jo såre en kollega (fastlegen min) og det er jo viktigere enn min helse. ble langt innlegg.. har ikke så mange å tatle med så beklager. tilbake til rivotril. blir aldri komfortabel med dette, skal jeg ta så mye at jeg blir «bedre» hver dag,,, eller skal jeg ta en som betyr å kaste mye i do. er ikke så intelligent dette her. men er så redd for medikamenter. synes faktisk ikke de virker så godt heller. de tar bare litt av uroen. og syntes det burde vært enormt mye mer virkning. de dagene jeg piner meg gjennom uten så tar jeg en sobril 15 mg en time før jeg legger meg. så har ikke lagt meg uten piller på et halvt år. det har aldri skjedd før.. bare en vallergan hver kveld i 10 år (psykisk effekt) kjente ikke noe av de. det er min medikament historie. blir nok ikke rare svaret som jeg er vant med av alt jeg har stilt av spørsmål. sorry … men jeg er blitt en bitter mann av opplevelsene og lei av å ydmyke meg selv. tåler forresten ikke en kopp kaffe engang lenger ,, da river kroppen meg i fillebiter. og det verste er … jeg ser frisk ut,, og folk som snakker med meg tror jeg er oppegåående. til og med utdannede leger psykiatere og psykologer. (utenom en psykolog som desverre ikke er tilgjengelig lenger ) og det er et ekstra problem. siste gang jeg prøvde ,, bare for å tilfredstille min mor var en time hos privat lege – forus akutten som på sine hjemmesider skrøyt av servicen og seriøsitet, jeg ble avbrutt og kastreert av legen med en gang og fikke ikke snakke mer enn ca 30 sekunder. helt vanlig for meg. han tilbydde meg paracet, dette var ca 4 uker etter innleggelse på psyk i stavanger. hvor jeg ble utskrevet med uspesifisert angst. og hu unge psykologen sa at jeg hadde sikkert verre angst på sykehuset siden de hele tiden gjorde meg sintere og reddere… litt av en trøst . sorry… dette gjaldt rivotril .. hva skal jeg gjøre.. ta etter behov (som blir mye)som legen sa… eller pine meg og eventuelt ødelegge organer.. ? mvh murphys law
Mann, år fra

Dette må være en svært vanskelig situasjon for deg. Det er er ikke lett å gi deg råd. Men det er tydelig at du trenger noen å prate med om dette. Om du snakker med en annen lege eller psykiater/psykolog, så trenger du ikke tenke på hva den andre legen skal si. Når det gjelder noen å prate med, kan det hende du kan få noen gode tips og råd hos mental helse eller angstringen. Der er det i alle fall mennesker som forstår situasjonen din, og kan dele erfaringer og tips med deg. Her finner du info om angstringen. Og her finner du info om mental helse.

Inntil videre er det kanskje best å fortsette med Rivotril, så du ikke trenger å pine deg selv alt for mye. Etter hvert som du ev. får et bedre tilbud, kan du jo tenke på å kutte ned på medisiner generelt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.