utropstegnHei. Jeg lurte på om det er lov til å ta med Poppers inn i norge. Skal en tur til bulgaria og vet at de selger det der. Blir litt forvirret når jeg leser rundt om det, fordi det står forskjellige ting på forskjellige sider. Bla. annet at det er lov til å ta med til norge, DERSOM det er kjøpt på lovlig vis ifra det landet du kom fra.
Mann, 20 år fra Oslo

Poppers er ikke registrert som narkotika verken i Norge eller internasjonalt. Det er oppført i legemiddellisten og reguleres av legemiddelloven. Legemidler kun lov å omsettes i apoteker. All annen omsetting og/eller innførsel er ulovlig. Legemidler som kun kan omsettes i apotek skal bevises med resept/lege for å kunne taes fritt inn i landet. Foreligger ikke resept, er innførsel straffbart. Strafferammene kan du lese om i legemiddelloven.

Legg igjen en kommentar