vinflaske og -glassHei! Jeg har en far på 76år som har drukket tett i ca 14 og nesten ikke spist. Kun litt youghert. Har bare vært inne i leiligheten. Han drikker litt mindre nå. Når han prøver å spise så må han på do med en gang. Han er slapp, går og legger seg på sengen. Han går dårlig. Er det noe sted for hjelp med dette. Kan han få rehabilitering? bor i Østfold.
Kvinne, 55 år fra Østfold

 

Slik du beskriver faren din virker det som du bekymrer deg både for alkoholforbruket og helsen hans. Han har rett til behandling uansett hva hans helesproblemer skyldes. Hva slags behandling han trenger er en vurdering som kan gjøres i samråd med fastlegen. Oversikt over behandlingsinstitusjoner i nærheten av der din far bor kan du finne på fritt sykehusvalg. Det er også fastlegen som søker han inn for videre behandling.

Legg igjen en kommentar