rustlf-logo 75x67Min tidligere samboer, og far til mitt barn har et alkoholproblem. Jeg er bekymret for vår 1 år gamle datter som skal være hos ham annenhver helg. Jeg vil egentlig ringe inn en bekymringsmelding til barnevernet, men folk sier jeg må være forsiktig. Da jeg kan risikere at det kan gå utover meg, og at de kan ta fra meg jenten min? Er det virkelig slik? Jeg vil bare ha hjelp for min datter sin del, og kunne tenke meg at barnevernet sjekket opp i dette med faren. Et hjemmebesøk der ville vært nok. Jeg sier ikke at han ikke skal ha samvær med datteren, men vil ikke at hun overnatter hos ham.
Kvinne, 36 år fra Hordaland

Barnevernet vil nok ikke ta fra deg barnet ditt så lenge du ikke har utsatt henne for alvorlig omsorgssvikt. Vi har en artikkel om barnevern på våre hjemmesider. Der finner du alt du trenger om barnevern, om bekymringsmeldinger osv. Vi anbefaler deg å lese på lenkene der, og vi anbefaler deg å ringe barnevernet og ta en prat med dem.

Legg igjen en kommentar