hei. eg er en gutt på 26 år som har røykt hasj kvar dag i 6 år,så nå har eg komt meg inn under a-sentret. men det eg lurer på? hvor lang tid sitter thc,hasjen i kroppen min og hvor lang tid kan d ta før det er ute av kroppen? leser bare om folk så har røykt i perioder og av og til men eg så har røykt så lenge,så tenker eg vill t ta månder eller halvt år osv?
Mann, 26 år fra Rogaland

Rent fysisk vil THC antakelig være ute av kroppen din i innen 4-10 uker, dette varierer som du ser veldig fra person til person. Og hvor lenge du kan oppleve ettervirkninger er også svært individuelt, og kan fortsette selv om virkestoffet er ute av kroppen. Vi anbefaler deg å lese om dette i hasjguiden, der kan du også se hvilke symptomer som er vanlige i forhold til hvor lenge du har vært uten THC.

Legg igjen en kommentar