rusproblemer

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

jeg har ingen venner, jeg kjenner ingen folk unntatt en som er 6 år eldre enn meg. og det sier at det er kult og røyke hasj og nå har jeg blitt avhengi. og jeg har ikke penger til dette og jeg bare begynt og stjele fra mine foreldre. dem har merket det og nå bruker det bare bankkort. så nå siden jeg ikke har penger, så har jeg begynt og røyke sokker. har dette samme effekt? og er det normalt og røyke sokker om du ikke har penger til hasj? hva bør jeg gjøre, jeg vill slutte

Mann, 12 år fra Svalbard

Vi tolker det dithen at du har noen problemer i livet ditt som du trenger hjelp til å løse. Vi anbefaler deg å snakke med noen voksne som du stoler på om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.