rustlf-logo 75x67veninna mi var på fest igår hun har tatt amfetamin som var blandet med noe andre narkotika, vet ikke hvilke men det var rosa, og brant i halsen når hun sniffet det. hun tok veldig mange striper, vet ikke hvor mange grm det var. hun forstår nesten ikke når jeg snakker til henne, hun er ikke bevisstløs men har problemer med å puste, hun kjenner at hun blir kvelt hendene hennes er lilla og man kan se tydelig alle blodårene hun skjelver og fryser og har frysninger og har på seg mange tepper men det hjelper ikke hun målte kroppstemperaturen og den var 32 grader! hun klarer ikke sove eller spise, men holdte på å besvime da hun var på triken idag tidlig alt blir svart foran øyene hennes og hun har vanskeligheter med å høre hun klarer ikke å kontrolere tennene som skjelver hun føler seg veldig dårlig i tilleg til amfetamiin har hunrøyka mye marihuana og drakk alkohol hun føler også at det går strøm gjennom kroppen hennes og det gjør veldig vont hun føler seg svak og holder på å besvime hun er bare 16år og er lav hun føler som om hun får elektrisk støt i kroppen
Kvinne, 16 år fra Oslo

Både blandingen av rusmidler og symptomene på tilstanden du beskriver høres svært alvorlig ut. Ved så alvorlige tilfeller som du beskriver her, er det eneste rette å kontakte legevakten eller ringe 113.

Vi anbefaler deg å oppfordre din venninne til å ta kontakt med en lege nå i ettertid for å snakke om det som skjedde. Du kan i tillegg også gjerne ta kontakt med oss på telefonen: 08588 for å snakke om situasjonen.

Legg igjen en kommentar