er dt noen kjenne tegn til at man har tatt for mye heroin og er nær overdose..?? er dt noe man kan gjøre for og motvirke heroinet vis man tar for mye og er alene ?

Mann, 22 år fra

Symptomene på heroinoverdose mange og varierte, men de mest åpenbare er koma, åndedrettsstans eller død.

Noen av tegnene på herionoverdose er tilnærmet umulig å skille fra de fysiske effektene som finner sted når en bruker er midt i en heroinrus. Dette kan dreie seg om blålig farge på lepper, hud og negler, svak puls og veldig lavt blodtrykk, og pust som går grunt og sakte. På grunn av dette kan det være vanskelig å avgjøre når en heroinrus går over til å bli en heroinoverdose.

Dersom du har mistanke om at du har fått i deg for mye heroin, er det viktig at du prøver å holde deg i bevegelse slik at du ikke mister bevisstheten. Oppsøk mennesker/offentlige steder slik at hjelp er tilgjengelig, eller ring 113 dersom du er i stand til det.

 

Legg igjen en kommentar