Hei, en bilist stopper bilen, og går for å tisse bak en busk, når han kommer tilbake står d en sivilpolitibil foran bilen hans og 2 staute politimen i sivil kommer ut av den og la bilsjåføren og passasjeren i håndjerm etter at de finner 5 gram hasj på passasjeren. Bilisten er uvitende om narkotika oppevaringen i sin egen bil. Han er tidligere ikke straffedømt, men d er passasjeren. Bilisten benekter enhver kjentskap ti narkotikaen. Bilisten har for tiden praksis plass i en barnehage men skal begynne på Barne og Ungdomsarbeid til høsten, eller d var planen… Hva konsekvenser vil alt dette har for bilisten?
Mann, 30 år fra Rogaland

 

Så lenge bilfører var uvitende om at passasjeren var i besittelse av cannabis, og passasjeren bekrefter dette, er vi relativt sikre på at dette ikke vil få noen konskvenser for sjåføren. Føler du at du vil vite mer, henviser vi til din.raadgiver.no som besvarer juridiske spørsmål.

Legg igjen en kommentar