Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Zyprexa

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! Jeg bruker 2.5 mg zyprexa om kvelden., jeg begynte med det i begynnelsen av februar. Men..; 1) Er det sånn narkotikastoffer i det? 2) Siste gang jeg hadde mensen var fjorten dager før jeg begynte med zyprexa, i jan. Men jeg finner ikke i felleskatalogen at dette er en vanlig bivirkning, bør jeg slutte med det da? 3) Siste dagene har jeg fått halsbrann, sting i brystet ved kondisjonstrening og litt vondt på høyre siden av magen. Det heller finner jeg ikke som bivirkninger. Samtidig har jeg siste to årene tatt en del jern, paracet og antidepressiva overdoser, så kanskje det er konsekvensene av det? 4) Jeg bruker zyprexa mot søvn, men etter jeg beynte med det, så har jeg blitt mere glad og dissosierer mindre. Jeg har emosjonell ustabil pf. Men hvorfor virker det slik når det ikke er antidepressiva?
Kvinne, 22 år fra Troms

Du har tydeligvis satt deg godt inn i mulige bivirkninger av Zyprexa for å forstå hvorfor du merker fysiske og psykiske endringer i kroppen. Vi i RUStelefonen kan desverre ikke svare deg på spørsmålene dine fordi virkning og bivirkninger av medisiner kan variere mellom personer. Vi anbefaler deg derfor å ta kontakt med legen din som kjenner deg, og som kan følge deg opp.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.