Hei. Jeg skal til Amsterdam om 2 måneder, jeg skal være der i 4 – 5 dager. Det er jo ikke til og legge skjul på at det vil bli litt cannabis røyking imens jeg er der. Så jeg lurer på om hvis jeg røyker når jeg er i Amsterdam, kommer tilbake til norge på flyplassen og tollen eller politiet misstenker at jeg har røyket og kommer inn i Norge med THC i blod og urin eller i en sener anleding, ville de kunne gi meg bot på dette? Jeg er også tatt for cannabis røyking får et drøyt år tilbake.
Mann, 19 år fra Nord-Trøndelag

Nei, det er ikke vanlig å bli testet ved innreise på grunn av mistanke om bruk. Det politiet/tollvesnet er opptatt av er innførsel av narkotika og så fremt du ikke bringer Cannabis med deg inn i Norge er det ikke forbudt å teste positivt etter opphold i utlandet.

Legg igjen en kommentar