Noia av hasj

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei, røkte hasj igår å fikk totalt noia, flippa helt ut. Har røyka før men røyka mye mere enn vanlig igår. Fikk panikkanfall, høy puls, skalv sykt å føltes ut som jeg ikke var i min egen kropp eller noe sånt (kanskje som om jeg drømte) var iværtfall sykt intenst. Jeg sitter her nå nesten 24 timer senere å det føles ut som jeg enda er rusa, skjelver å har enda den følelsen at jeg ikke er i min egen kropp.. Trodde jeg fikk et nytt anfall iste men fikk ikke det. Har aldri hatt noen psykiske lidelser før. Så det jeg lurer på er om denne skelvingen å følelsen vil forsvinne, det er helt forjævlig å sitte her med den følelsen… Takk for svar 🙂

Mann, 18 år fra Nordland

Det du har opplevd er ikke unormalt ved høye doser av hasj. Akutte depresjoner, angst eller forfølgelsesforestillinger er ikke helt uvanlig.Slike reaksjoner kan oppstå ved en enkelt rus. Ved store doser hasj, eller cannabis, har cannabis liknende virkning som Lsd og andre hallusinogene rusmidler. Virkelighetsoppfatningen kan bli forvrengt med syn-og hørselsforstyrrelsen, hallusinasjoner.Kortvarige symptomer på sinnsykdom kan forekommer, særlig i form av forfølgelsesforestillinger (noia). På disse sidene kan du lese mer om cannabis hvis du vil.

Det kan høres ut som kroppen din har fått hard medfart, men de symptomene du har vil nok gå over etterhvert. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.