Marihuana

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! jeg er en gutt på 16 år som har prøvde marihuana for første gang. Er ca. 7 uker siden jeg røyka. Har vært dårlig etter det, så jeg var hos legen å tok blodprøver. men ingen vet at jeg har røyka. Finner da legene ut av det på prøvene? Men i ettertid tenkte jeg at årsaken til at jeg har vært dårlig kanskje kunne være pga marihuanaen. Er i dårlig allmenntilstand, har hodepine ofte, klarer ikke konsentrere meg, fanger ikke opp omgivelsene, føler meg rett og slett fjern, har vært slik hele tiden siden jeg røyka. Blir også fort sliten og irritert. er kjempe bekymret og vet ikke hva jeg skal gjøre. Noen forslag?

Thc som er virkningsstoffet i cannabis/marihuana kan bare påvises i blodet få timer etter inntak, så det er ingen fare for at legen din skal kunne se det på blodprøven. Legen kan heller ikke narkotikateste deg uten din samtykke, så du behøver ikke frykte det. Uansett synes vi du skal fortelle legen din at du har prøvd marihuana for det kan hjelp han i å finne ut hva som feiler deg. Det er uvanlig å få så sterke bivirkninger av et engansinntak, men du kan heller ikke se helt bort i fra det. Hvis du har lyst til å lese mer om cannabis/marihuana kan du trykke her.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.