rustlf-logo 75x67Hei Hvorfor lenker dere til den ytterliggående organisasjonen «Forbund Mot Rusgift» under cannabisinformasjonen deres? Dersom dere påstår å være nøytrale, og systematisk ekskluderer lenker til organisasjoner som Folkeaksjonen LUHM, Foreningen for human narkotikapolitikk og NORMAL fordi dere oppfatter dem som for subjektive i den ene retningen, bør dere i det minste være konsekvente og heller ikke lenke til FMR, RIO eller andre organisasjoner som er orientert mot den andre «ytterligheten» (dersom det er slik dere ser det). Dere har tidligere sagt at dere ønsker å inkludere flere sider, men jeg ser ingen lenke til FHN, LUHM eller NORMAL. Bare en masse fanatiske avholdsorganisesjoner som sprer sterkt diskriminerende og hatefull mobbing.
Mann, 35 år fra Oslo

Vi har stadig en debatt gående om hvem vi skal lenke til på våre sider. Vi er enige med deg at det er litt vilkårlig hvem vi lenker til. Vi takker for ditt innspill og kommer tili å se nærmere på dette.

Legg igjen en kommentar