Hei. Jeg er en gutt på 21 som er i den uheldige situasjonen at jeg ikke tenkte meg om, å kjøpte alkohol til en mindreårig jente. Hun gikk på fet og delte alkoholen med de på festen. De ble oppdaget av foreldrene og festen ble stoppet. noen på festen sa jeg hadde kjøpt alkohol til de. 11 av foreldrene anmeldte meg for å ha kjøpt alkohol til deres unger. Foreldrene til jenten jeg kjøpte alkoholen til anmeldte meg ikke. Så det jeg lurer på er om jeg kan få noe straff siden jeg kjøpte til hun jenten. Ikke til de på festen. Og siden foreldrene hennes ikke har anmeldt meg?
Mann, 21 år fra Hordaland

Så langt vi vet spiller det ingen rolle hvem som anmelder deg all den tid det kan bevises at du faktisk har brutt loven og kjøpt alkohol til noen som er under 18 år. Du kan lese mer om dette i alkoholloven.

Legg igjen en kommentar