bør hun kontakte lege???

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

utropstegnjeg er en jente på 23år, vennina mi er gaske hardt utepå med stoff… og siden igår har hun hatt seg 4 striper methamfetamin, 2 striper kokain, 3 valium, 1 xanor, pluss hun har minst røyka 6gram cannabis siden i natt. nå har hun jo vært og skutt d siste hun hadde. hun pendler mellom vær varm og kald. hun er totalt vekke, puls på 146 (kvilepuls). hun sier d går greit. men hun er jo heeeeeelt vekke. hva skal jeg gjøre?????
Kvinne, 20 år fra Rogaland

Vi vil absolutt anbefale din venninne å få hjelp for sitt stoffmisbruk. Trenger hun behandling må hun kontakte legen sin for henvisning til behandlingssted. Hvis hun fremdeles er dårlig er det lurt å kontakte legevakten. Det at hun vekselvis blir kald og varm kan tyde på at hun har en infeksjon i kroppen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.