Urinprøve

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Min sønn går til mnd urinprøver pga han brukte narkotika før og vil bevise at han ikke gjør lengre. Han var på fest i helga og der brukte flere narkotika og nå er min sønn redd for prøven han skal ta imorra (6dager etter) om det kan slå ut på den, da han har hørt fra venner at dette kan slå ut selv om man ikke tar noe selv. Jeg trodde ikke at dette gikk, men trenger veiledning fra dere da jeg er litt usikker. Tusen takk for hjelp
Kvinne, år fra Aust-Agder

Urinprøver gir ikke utslag så sant man ikke har fått i seg et rusmiddel. Rent teoretisk sies det at cannabis kan gi utslag via passiv røyking, men da skal man ha befunnet seg i et usedvanlig røykfylt rom over veldig lang tid.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.