Hvorfor lyver dere og sier at cannabis har «skadevirkninger på sikt»? Det er jo nettopp det som er unikt med cannabis, for de som tåler det (som ikke har en uheldig reaksjon, noe et bitte lite mindretall kan få) medfører det ingen langvarige skadevirkninger overhodet. Dette gjelder det store flertallet.
Hele opplegget deres fremstår som utrolig utdatert og moralistisk. I tillegg er det diskriminerende å bidra til feilinformasjon som fører til stigmatisering og undertrykking mot norges over to hundre tusen ansvarlige voksne cannabisnytere.
Mann, 36 år fra Oslo

Vi beklager dersom noe vi har skrevet har blitt oppfattet som diskriminerende, stigmatiserende og undertrykkende. Våre uttalelser er ikke ment å være moralistiske, vi ønsker kun å formidle informasjon basert på de faktaopplysninger vi har tilgjengelig. Hvis du innehar vitenskapelige fakta om at cannabis ikke medfører skadevirkning etter langvarig bruk, er vi taknemmelig om du kan dele dette med oss. Rustelefonen ønsker å inneha en bredest mulig kunnskap om dette emne.

 

 

Legg igjen en kommentar