hasjhei. jeg lurer på hvor lenge etter man har røyket cannabis det kan finnes i urinen?? jeg har ikke røyket på 3uker og før det va det bare ca 2-3ganger i uken… om det kan vises på en prøve rund 28mars??
Kvinne, 28 år fra

 

THC er det aktive stoffet i hasj, cannabis og marihuana, dette kan spores i urinen fra 1 uke til 3 mnd. Grunnen til dette er at man ved jevnlig røyking bygger opp et depot av THC i kroppen som lagrer seg i fettvevet. For at depoet skal fylles betinger det jevnlig røyking av cannabis.

Ved daglig røyking kan THC spores i en urinprøve i opptil 3 mnd. Ved en enkelt gangs eller ved sporadisk røyking kan stoffet spores ca. 1uke i urinen etter siste inntak. Hvis du røyka cannabis 2 til 3 ganger i uken over en lengre tid er det mulig det vises på urinprøven. Hvis du røyka 2 til 3 ganger kun den ene uken, vil det neppe vises den 28 mars.

Legg igjen en kommentar