rustlf-logo 75x67Hei, jeg forstår at dere samler statistikk om hvem som besøker siden deres, men det er ikke nødvendig å dele rådataene til «statistikken», som teoretisk sett kan brukes til å identifisere de besøkende, med hele verden. Særlig med tanke på at siden deres omhandler sensitive tema. eksempel: [ … ] Nederst i filen er IP-adressene til mange av deres besøkende, som av litt drevne mennesker kan brukes til å identifisere dem eller i det minste snevre dem ned til et lite geografisk område. Basert på den siden(som man finner ved et enkelt nettsøk) er det ellers lett å gjette seg til at statistikkdataene for f.eks januar 2011 ligger på [ … ] Dette er veldig uheldig og jeg håper noen hos dere kan ta tak i det og stoppe publiseringen.
Mann, 25 år fra Akershus

Ja dette er noe vi skal se nærmere på. Vi kan snakke med vår IKT-avdeling og se om det går an å finne  en bedre løsning når vi samler statistikk.

Legg igjen en kommentar