Vil så gjerne hjelpe!

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! eg står i en situasjon kor damå mi kan mista alt pga rusen. å eg vil så veldig gjerne hjelpa hu, kan dokke hjelpa meg me råd ? 🙂 mvh Frustrert dame!

Kvinne, 19 år

Det er ikke lett å gi deg gode råd når vi ikke vet mer om situasjonen du står i. Men vi anbefaler deg å ringe oss på telefon 08588 (11.00 – 19.00 hver dag), eller at du henvender deg til helsestasjonen for ungdom eller utekontakten i kommunen din. Hvis hun du er sammen med ønsker hjelp til sitt rusproblem, anbefaler vi at hun tar kontakt med sin fastlege, eller ruskonsulenten i kommunen (de holder til på nav, sosialtjenesten)

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.