salem

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

hei dette har kanskje ikke noe klara klok kan hjelpe meg med, men jeg spørr alikavell. jeg var på besøk hos en veninne og fant noe som så ut som en røyk på badet hennes, der hvor en røyk vanligvis er hvit var dene gjennomsiktig og der en røyk vanligvis er orange/gul var den hvit og det var en grønn strek rundt og det sto i store bokstaver SALEM i grønt på den.

Man så at på enden var den påtent som en røyk og siden det var gjennomsiktig så det ut som om det var røkbart det som var inni. jeg lurer på om dere har peiling på hva dette kan være eller om dere vet noen jeg kan spørre. jeg vet ikke om det er å overdrive men jeg er redd om det er noe hasj eller lignende. denne venninnen har virkelig vært ute på kjøret tidligere og jeg er veldig bekymret. viste ikke hvor jeg kunne hendvende meg, så fosøker her. Innsendt av jente 17 år dette var et spørsmål jeg sendte til klara klok, og følte jeg ikke fikk helt svar på det, kanskje jeg som la det frem feil. men denne røyken jegbeskriver, er det vanlig røyk? nikotinrøyk? eller hva er det, er det farlige saker?

Kvinne, 17 år fra Oslo

Som vi skrev i tidligere svar til Klara Klok er det vanskelig å si noe sikkert om hva sigaretten inneholdt. Det kan virke som det du beskriver er en elektronisk sigarett som fylles opp med nikotin, eller er en vanlig tobakk sigarett fra merke SALEM. Det betyr altså at det ikke er et rusmiddel, men vanlig tobakk. Du kan også kontakte røyketelefonen på tlf. nr. 800 400 85, de er åpne fra mandag-fredag fra 9-18.  

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.