rustlf-logo 75x67Hei 🙂 Jeg er en jente som har et problem som har plaget meg i så mange år. Jeg har utrolig tynne bein, spessielt leggene mine. Jeg synes det er utrolig stygt med så tynne legger, og har spist og spist og spist så mye jeg bare klarer i håp om at fettet skal legge seg ned til beina, men resultatet har bare blitt at jeg har fått mye fett på magen å lagt på meg mange kilo på kort tid, men ingenting virker. Så jeg lurte på om det var noen spessielle mat typer der fettet legger seg i beina eller noen måter jeg kan trene får å få legg musklene mine større utenom at jeg må trene meg selv syltynn. Jeg vil helst ikke gå på noen piller, viss det finnes noe slikt. Håper så inderligt at dere kan hjelpe meg! Tør nesten ikke vise meg i bikini og slikt pga beina mine …
Kvinne, 15 år fra Rogaland

Dette spørsmålet er litt utenfor vårt fagfelt. Vi anbefaler deg å sende spørsmålet til klara-klok.no eller til ung.no. Det er også mulig for deg å snakke med en Helsestasjon for ungdom (HSU). Du finner en oversikt over HSU’er her.

 

Legg igjen en kommentar