Hva koster det å ringe fra mobiltelefon?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

rustlf-logo 75x67Jeg ringte fra min mobil og det brøt pga. jeg ikke hadde mer penger på kortet, men jeg sjekket jeg hadde nok før jeg ringte og hadde da nesten 70 kroner på kortet. Det som plager meg mest var at jeg ikke fikk sagt takk for hjelpen og at personen jeg pratet med var veldig hyggelig =) Ha en fin dag!
Kvinne, 28 år fra

Uff, det var dumt at det brøt. Vi husker samtalen og håper det er bra med deg. Fint at du følte samtalen var nyttig. det er merkelig at det skulle være så dyrt som 70 kroner. Priser via mobil varierer sterkt. Du finner det ut ved å sjekke med din operatør ved å spørre hva det koster å ringe 5-sifret nummer fra ditt abonnement.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.