vinflaske og -glassHei. Jeg har drukket ca en halvflaske med sprit nesten vær kveld i rundt 15 år. Skjønner at jeg er avhengig og klarer ikke slutte på egenhånd. Har en krevende jobb, så jeg kan ikke legge meg inn noe sted, tror jeg. Måtte da brukt sommerferien. Hvor skal jeg henvende meg? Ønsker ikke å ta det opp med fastlegen..
Mann, 53 år fra Oslo

Det finnes ulike polikliniske hjelpetilbud i Oslo . Fritt sykehusvalg har en nettside som viser hvilke tilbud som finnes i ditt nærområde. Mer info.finner du her. Offentlig rusbehandling i Norge er en del av spesialisthelsetjenesten og for å kunne bruke disse tilbudene kreves henvisning fra fastlege eller ruskonsulent fra NAV.Det finnes også private klinikker hvor man kan dekke oppholdet selv uten henvisning fra fastlege, disse tilbyr døgnbehandling av varierende lengde. Eksempler på det siste er Vangseter og Alfa Behandlingsenter.

Legg igjen en kommentar