Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

amfetamin

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

amfetamin_litenhei, jeg prøvde for litt siden amfetamin for første gang, jeg og en god kompis gjorde det sammen, men han har brukt amf i mange år da, men første gang for meg. iallefall han sniffa det, mens jeg droppet det, fordi det ser så ubehagelig ut å sniffe.

etter en time cirka så merket jeg fremdeles ingenting, han sa at det pleier å ta lengre tid om man dropper det. men ikke så mye som to timer som det ettervært hadde blitt til. så hadde han vært borti folk før eller hørt at det er noen mennesker som ikke merker noe veldig til rusen. så da tok jeg heller litt mere, for kanskje jeg hadde fått for liten dose. så etter den andre dosen tok det vel 10-15 før jeg merket det, og det var en deilig følelse, gud jeg forelsket meg i den tilstanden jeg var i. men det varte ikke lenge før den tok slutt. etter cirka en halvtime ble jeg forferdelig varm å begynte å svette no sykt, han sa at det var normalt for noen, så jeg måtte ikke bekymre meg. men så fikk jeg et helvetes hodeværk. jeg har migrene, så jeg vet hvordan ekstrem hodepine føles som. og jeg som trodde migrene var ille. jeg trodde virkelig der å da jeg kom til å da, for det tok ikke slutt, jeg klarte såvidt å bevege meg, jeg måtte bare ligge helt i ro, jeg til å med spydde av smerte. hodepinen varte i 7-8 timer, like ille hele tiden vis ikke værre av å til. det er den værste smerten jeg har noen gang følt i hele mitt liv. han sa det at jeg hadde nok fått en overjustering, at man får for stor dose, og det har skjedd med han også før, flere ganger og at det er ikke farlig for det går over liksom. men nå i ettertid så har jeg hatt konstant hodepine, ikke et sekund uten vondt i hode, men det er ikke så ille som det var da, er bare vanlig skallebank liksom. det vil ikke stoppe uansett å mange tabletter jeg stapper i meg. det er sånn at jeg kjenner hodeværken uansett hele tiden, men det er så mild smerte at jeg lider ikke akkurat, men i det jeg anstrenger meg, eller gjør en slags idrett eller i det hele tatt bruker litt krefter, så forværrer den seg sinnsykt mye på et blunk. å det tar lang tid før det roer seg oppi der. så jeg lurte på om dere vet hva som kan ha skjedd? eller om noe som kan fjerne det, tabletter jeg kunne fått av legen, vis jeg forklarer situasjonen til han eller noe. vil bare få det vekk. mvh meg

19 år fra Vest-Agder

Vi kan ikke si deg noe sikkert om hvorfor du fremdeles har hodepine. Vi anbefaler at du tar dette opp med fastlegen din. Vær ærlig å fortell alt, han/hun har taushetsplikt.

> Les mer om amfetamin

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.