rustlf-logo 75x67Hei Jeg kjenner en gutt som kjenner ei jente som tydeligvis bruker stoff eller noe på grunn av hjertesorg. hun vil ikke egentlig snakke om det, og gutten er ikke helt typen til å skrive/ringe til noe som dette selv, men jeg må spørre: er det noe spesifikt dere kan fortelle meg om hva jeg kan si eller gjøre for å hjelpe? eller hva han kan gjøre siden jeg ikke kjenner hun det gjelder? trenger virkelig svar, vær så snill!

Kvinne, 14 år fra

Hvis vennen din lurer på om jenta ruser seg så kan det være lurt av han å være ærlig i forhold til hva han tenker og spørre henne om dette er tilfelle. Hvis det viser seg at han har rett i sine mistanker så finnes det flere steder man kan henvende seg. I store deler av landet finnes det utekontakter hvor man kan få råd og veiledning. Helsestasjon for ungdom er et annet sted å kontakte. Man kan også ringe vår telefontjeneste: RUStelefonen 08588.

Legg igjen en kommentar