Lurer på om dere kan svare på hvor lenge benzodiazepiner kan ligge i blodet/urinen. Jeg har nettopp fått diagnosen AD/HD og skal gjennom tre måneder med prøvetid der jeg må bevise at jeg kan håndtere å få noe som i utgangspunktet er et rusmiddel.

Det nærmer seg urinprøve og jeg har tatt en 2mg Rivotril i kveld for å roe ned etter hardt skolearbeid og mye annet. Derfor er jeg ganske redd for at dette kan spolere alt, for jeg har levd med diagnosen i nesten 30 år uten å ane at jeg har den. Håper derfor dere svare på dette. Takk på forhånd.

Mann, 28 år fra Oppland

I blodet kan man spore benzodiazepiner i noen timer, i urinen kan det spores opptil en uke, pluss / minus. Diazepam (Valium, Stesolid m.m.) kan spores noe lengre – inntil to uker. Et enkelt inntak av Rivotril vil neppe spores mer enn en uke.

Legg igjen en kommentar