rustlf-logo 75x67Hei, jeg er en ung mann på 22 år som hadde en litt bizarr opplevelse for noen måneder siden. Jeg var på fest og drakk en del tequila og punsj som var satt fram til alle festdeltakerene i en stor bolle. Etter ca 3 timers blackout befant jeg meg plutselig utenfor et utested der jeg proklamerte for alle som stod i kø at ulvemennene hadde invadert sørlandet, og onde trollmenn ville drepe alle som gikk inn på utestedet med lyn. På dette tidspunktet trodde jeg dette var sant og ble helt fra meg da jeg så at folk likevel gikk inn på utestedet, og jeg trakk meg litt bort fra inngangen med en mindre gruppe fremmede som tydelig var bekymret for meg. Etter en times til der jeg la ut om at jeg var en hemmelig agent sendt av keiseren, kom en kompis bort til meg og sa det var på tide å da hjem. Da vi satt i taxien tilbake gikk det opp for meg hvor ufattelig banalt og usannsynlig det jeg bare minutter tidligere hadde tatt for fakta, var, og vi lo. Mitt egentlig spørsmål etter denne opplevelsen er: Hva kan ha ført til denne nærmest psykotiske episoden? Stort inntak av alkohol? Kansje hadde noen puttet noe i punsjen på festen? Kansje jeg har fått i meg noe annet? Jeg hadde som sagt blackout den kvelden og husker lite hva som skjedde før episoden. Har dere noen forslag?

Mann, 22 år fra Hordaland

Hvis du har hallusinasjoner etter enkeltinntak av alkohol, er dette ikke normalt, selv om du har drukket mye. Da vil vi anbefale deg på det sterkeste å ta dette opp med din lege. Du kan lese mer om ulike virkninger av alkohol her.

Legg igjen en kommentar