rustlf-logo 75x67Hei. Etter eit langt ekteskap, begynte mannen min med utroskap og flytte etterkvart inn til denne dama. Vi har vore separert i over 1 år og han ønskjer skillsmisse, han har søkt. Veit at han får skillsmisse etter 2 år, det er heilt greit. For meg betyr ikkje det noko om eg er separert eller skilt. eg ønskjer ikkje å skrive under på hans søknad. Har fått 3 veker frist frå fylkesmannen. Risikerar eg noko form for saksomkotningar/ gebyr om eg ikkje skriv under?

Kvinne, 56 år fra Hordaland

Vi er en råd-, veilednings- og informasjonstjeneste når det gjelder saker som angår rusmidler. Vi anbefaler deg å ta kontakt med advokaten din hvis du har, fri rettshjelp, jussbuss eller et familievernkontor i kommunen din, en av disse kan nok svare deg på spørsmålet ditt.

Legg igjen en kommentar