Har brukt antabus i ca 1,5 mnd, har tenkt å ta noen øl i dag, hva kan jeg bruke for å ikke bli dårlig

Mann, 40 år fra Oppland

Ved bruk av antabus og samtidig inntak med alkohol vil kroppen din reagere med hodepine, hjerteklapp, brekninger og åndenød. Drikker du mye alkohol kan du bli såpass syk at du trenger sykehusinnleggelse. Har du brukt antabus i løpet av de siste 3 døgn anbefales det ikke å drikke alkohol. Det kan også være individuelle forskjeller når det gjelder hvor lenge virkningsvarigheten sitter igjen i kroppen etter siste antabusinntak.I noen tilfeller kan det ta opp til 2 uker før virkningen er helt ute av kroppen

Vil anbefale at du spør fastlegen din om det ev. finnes noe du kan ta som motvirker antabusens virkning på alkohol. Vi kjenner ikke til noe.


Legg igjen en kommentar