rustlf-logo 75x67Tok ca 50 paralgin forte blandet med alkohol i helgen, typen min kom etterhvert å holdt øye med meg.Han trodde bare jeg hadde drukket veldig mye, jeg spydde i nesten et døgn etterpå og slet med hodeverk,vondt bak øyene og er meget slapp og skikkelig oppskrapt i ansiktet etter jeg har klødd meg.

Nå sitter jeg igjen med en sjanse til å gjøre ting om igjen, fått mer lysten på livet siden jeg overlevde. Men er nå redd for at jeg får støyten om en liten stund nå, ser andre som skriver at om en to ukers tid vil jeg død siden jeg ikke har vært innom sykehuset.??

27 år

Så bra at du overlevde! Skjønner ikke helt hva du mener med at «du vil dø om to uker siden du ikke har vært innom sykehuset». Det er ingen logikk i det. Hvis du skulle dødd pga. overdose, ville dette ha skjedd under rusen, ikke to uker etterpå. Det som har skjedd er naturlig nok en stor påkjenning for kroppen, og psyken din. At du har klødd deg opp er en reaksjon på kodein, et av virkestoffene i Paralgin forte.

At du får etterreaksjoner kan det være en mulighet for, men da da går det mer på at kroppen er sliten og/eller at du kan få noen psykiske ettervirkninger. Den mengden med Paralgin forte kan føre til at nedbrytingstiden tar lenger tid enn normalt, i og med at konsentrasjonen av virkestoffene har vært så høy. Dette kan føre til at du vil få ettervirkninger dager etter opplevelsen. Alkoholen er selvsagt også med på å skape ettervirkninger som oppkast og hodepine. Store doser paracetamol (et annet virkestoff i Paralgin forte) kan føre til leverskader, særlig i kombinasjon med alkohol.

Vi vet ikke grunnen til at du ikke ville leve mer, men kanskje du skulle oppsøkt noe hjelp i forhold til det? Mulig du allerede har vært i kontakt med hjelpeapparatet, hvis ikke kan det kanskje være godt for deg? Du kan ringe oss på 08588 og prate mer om dette, helt anonymt.

> Les mer om Paralgin forte i felleskatalogen

> Les mer om alkohol

> Les mer om bakrus

Legg igjen en kommentar