spontanabort

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

rustlf-logo 75x67ER 11 1/2 uke på vei i svangerskapet. Har fått blødning og veldi vondt i magen. kjennes ut som mens smerter, blodet er ferskt og rødt og kommer litt tjukke mørkrøde klumper innimellom. Er SÅ engstelig for å miste babyen. bare ei halv uke til og det ville vært tryggere. trur du eg har mista det nå? og koss går eg fram? det har sjedd tre ganger før men har to friske barn, har bare vært så ulik behandling når det har gått galt. kva er rådet? Hilsen engstelig.
Kvinne, 31 år fra Hordaland

Spontanabort er desverre utenfor vårt fagfelt. Dette kan vi ikke gi deg noe godt svar på. Vi anbefaler deg å snakke med legen din om dette, legevakten eller med en helsestasjon.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.