rustlf-logo 75x67Hei. Har en ungdom på 18 år i huset som bruker amfetamin. Hva skal/kan vi som foreldre gjøre for å få de til å slutte med bruken av narkotika? Synes dette er en svært vannskalig sak å gripe ann. Vedkommende er innformert om at vi vet bruken av dette, men ser ikke ut til at dette har noen effekt for å slutte selv om vi har forklart både faren ved å bruke dette samt at vi har forklart at vi er svært bekymret for personen da vi som mor og far bryr oss.
Mann, 42 år fra Finnmark

Vi anbefaler dere å ta kontakt med Veiledningssenteret for pårørende i Nord-Norge. Dette er en selvstendig enhet drevet av Norske Kvinner Sanitetsforening avd. Finnmark, og er et tilbud for pårørende til rusmiddelavhengige for hele befolkningen i Nord Norge. Dere kan lese mer om det her.

 

Legg igjen en kommentar