Hvorfor anbefaler dere ikke AA

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

rustlf-logo 75x67Jeg har fulgt med litt i tv program serien og kikket på nettsidene deres. Jeg er selv alkoholiker og har vært edru i 8 år takket være Annonyme Alkoholikere, derfor er jeg optatt av å bringe AA sin løsning videre da jeg vet av egen erfaring at dette virker. Jeg er litt skuffet over å ikke kunne finne noen link eller annen plass hvor dere referer til AA. jeg er fullt klar over at det finnes mange andre grupper og løsninger, men AA har hjulpet millioner av mennesker til edruskap og ett nytt liv, og en av dem er meg. Ellers takk for ett flott programm som setter alkohol på dagsorden og kansje er med på å fjerne noe av det tabu belagte temaet. Takk
Mann, 47 år fra Vest-Agder

Vi anbefaler AA til stadighet, både via telefonsamtaler og på nettet. Hvis vi ikke har en lenke til det, kan vi godt legge det ut. Her kan du se at din anmodning er tatt til etterretning.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.