cannabisHei, jeg er på vei til å bestille tur til Amsterdam, men vet ikke om jeg vil dra, siden hvis jeg er der, vil jeg prøve cannabis. Men jeg skal studere i Australia og de skal ta helseskjekk før jeg begynner, vil det da vises at jeg har røyket hasj i Amster da? Studiene begynner ikke før etter jul og jeg skal til Amster om et par uker. – Hjelp:)
Jente, 19 år

Dette trenger du egentlig ikke være så redd for. For det første, så vil prøvene dine være rene i god tid før jul (forutsatt at du ikke fortsetter å røyke). For det andre vil de ikke teste dette på helsesjekken. Og for det tredje: hvis de tester det, og det viser seg at prøvene er positive fordi du har røyket i Amsterdam, vil de ikke straffe deg for dette. Det er fordi handlingen er utført i et land hvor man ikke straffes for å røyke hasj.

Legg igjen en kommentar