rustlf-logo 75x67Jeg kom over en liten pose med rester av gråhvitt støv.Luktet nesten ingen ting, men hadde en sterk kjemisk smak.Jeg tok posen med til en tidligere narkoman .Han sa at han var nesten helt sikker på at det var kokain.Da jeg konfronterete vedkommene som eide posen, sa han at det hadde vært stesolid tabletter i den, og at det var støv etter de.Men har det samme smak, eller er jeg blitt løyet for? Bekymret.
Kvinne, 49 år fra Buskerud

Det er vanskelig å avgjøre dette sikkert, men det er ikke umulig at det er støv etter Stesolid. Stesolid og kokain vil begge ha «en kjemisk» smak. Stesolid-«støv» vil ikke lukte noe særlig. Kokain lukter endel, og er lokalbedøvende. Så hvis det er kokain, og det er nok «støv» igjen, kan man ta litt på tungen. Dette vil i såfall bedøve/gi nummenhet.

 

Legg igjen en kommentar