vinflaske og -glassJeg er en småbarns mor med ett stort alkohol problem. Jeg føler at jeg snart blir revet i to av det og ville og ikke ville.. Jeg ønsker livet mitt tilbake, ønsker å føle trygghet og roen med min familie igjen. Lenkter etter de små gleder i livet. Men vet ikke hvordan jeg skal få det til. og hvordan jeg skal gå frem.. hvor jeg skal søke hjelp. For hjelp er noe jeg virkelig trenger. Hilsen en fortvilet en.
Mann, 36 år fra Buskerud

Du kan få hjelp gjennom det offentlige hjelpeapparatet. Hvis du ønsker det, anbefaler vi deg å snakke med fastlegen din, eller med en ruskonsulent i NAV om henvisning til behandling. Du kan også ringe til fritt sykehusvalg og snakke med dem om dine rettigheter som pasient, ventetider på ulike steder osv. Pasientrådgiverne der kan gi informasjon om:

Pasientrådgivertelefonen er åpen alle hverdager kl. 08.00 til 15.00.

Det er også en mulighet å ta kontakt med anonyme alkoholikere (AA). Det er mange som opplever at dette er et tilbud som hjelper. AA har møter de aller fleste steder i landet.

 

Legg igjen en kommentar