Snusing – er jeg blitt allergisk?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

rustlf-logo 75x67Hei hei! Jeg snuser daglig og har gjort det noen måneder. I dag prøvde jeg en ny pakke og den var sterkere en hva jeg vanligvis snuser. Jeg reagerte med svimmelhet, kvalme, hodepine og til slutt oppkast. Jeg var dårlig resten av dagen. Er dette en allergisk reaksjon, eller hva kan det være? Jeg har aldri reagert slikt før. Er det farlig?
Kvinne, 17 år fra Telemark

Tobakk er egentlig ikke vårt fagfelt. Men på et generelt grunnlag kan vi si at det ikke er uvanlig å reagere slik du gjorde, f.eks. hvis man ikke er vant til snus, eller får i seg en type som er sterkere enn man vanligvis bruker. Vi anbefaler deg å snakke med Røyketelefonen800 400 85. Røyketelefonen har åpent 9-18 hverdager. De har også en infoside om snus.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.