paragraf_litenHei, det har seg sånn at jeg skal reise til Indonesia som visstnok har veldig streng ruspolitikk. Dette fant jeg ikke ut før etter jeg hadde røyket en del cannabis. Nå er jeg skikkelig nervøs for å bli stoppet i en sikkerhetskontroll om de skulle ha narkohunder der. Men så lenge jeg ikke har tenkt å ha med meg cannabis, eller bruke det der, burde det vel ikke være noen fare, eller? Kan jeg bli straffet der for noe jeg har gjort i et annet land? Er sporadisk bruker. Røyker ikke fast så vises vel bare opptil en uke på urinprøve, men er bare en uke til jeg drar.
Gutt, 20 år fra Oslo

Dette trenger du ikke være redd for. Så lenge du ikke tar med deg cannabis, eller bruker det der, er det ikke noen fare. Det er nok først og fremst bruk og besittelse når du er der, og smugling inn i / ut av landet myndighetene er interessert i. De vil heller ikke ta noen urinprøver av deg. God tur!

Legg igjen en kommentar