For ca tre år siden injiserte jeg amfetamin som inneholdt noe skitt eller noe sånt, og da fikk jeg skikkelig krampe. Jeg ble veldig kald og fikk ekstrem hodepine, men ikke vanlig hodepine, fikk dessuten veldig vondt i ryggen. Sånn gikk det i rundt tre dager. Så ble jeg litt bedre etter hvert. Nå har jeg sluttet for ca 2 år siden. Og igår fikk jeg den fæle hodepine igjen og vondt i ryggen. Dessuten så har jeg også vondt i halsen kan det skyldes denne episoden som skjedd for 3 år siden, eller?
Kvinne, 19 år fra Sør-Trøndelag

Høyst sannsynlig har hodepinen, ryggsmertene og vondt i halsen ingenting å gjøre med det at du brukte amfetamin for to år siden, eller den opplevelsen du hadde for for 3 år siden. Det du beskriver høres mer ut som influensasymptomer, eller noe lignende. Vi anbefaler deg uansett å oppsøke lege om symptomene blir verre, eller ikke går over igjen etter en stund.

Legg igjen en kommentar