cannabisJeg røyker hasj hver dag og sliter med magen. Er alltid på do på morningen, og da er det løst. Utover dagen blir jeg bare mer og mer oppblåst, men ikke vondt. Det kan virke som om jeg skulle ha fått ut mer, men at det ikke kommer nok. Jobber som vanlig og trener mer enn gjennomsnittet. Skyldes dette bruk av hasj/gress?
Mann, 30 år fra Oslo

Det er vanskelig å uttale seg om din dårlige mage er relatert til cannabisrøykingen, eller noe annet. Dårlig mage er for eksempel et vanlig abstinenssymptom når man forsøker å slutte etter langvarig cannabisbruk. Det kan også tenkes at du periodevis spiser for mye eller for ensidig pga. cannabisbruken (vi tenker da spesielt på såkalt spise-kick eller munchies). Vi anbefaler deg å kontakte en lege for å kunne utelukke eventuelle andre årsaker.

Legg igjen en kommentar