rustlf-logo 75x67Jeg har et spørsmål, og jeg vil (MÅ) ha svar! 🙁 Jeg står å venter på toget..da ser jeg en gutt som går inn i et hjørne..der møter han en annen, og de ser seg begge rundt! De går veldig tett innpå hverandre..så går gutten rundt bygningen til andre sia..etter en stund kommer han tilbake, da lener han seg inntil veggen å holder/klemmer den ene armen på den andre..så forsvinner han rundt hjørnet igjen og setter seg på en benk..så kommer toget og han går liksom helt normalt..han vingler ikke eller no..men bare lurer! Kjøpte han no? Går han på no? Tok han no? Jeg lurer på om han kanskje går på no! Men dette er bare no jeg trur! Men bl e skikkelig engstelig! Fikk skikkelig klump i magen! Føler jeg burde ha gjort no, men vet ikke hva jag burde eller skal! 🙁 Hjelp! Jeg har snakka litt med han før..han virker som en skikkelig godgutt! Er bare såå synd om han har havna oppi no sånnt! :'(
Kvinne,17 fra Akershus

Det ville bli spekulasjoner for oss å uttale seg om dette handlet om salg av stoff. Det kan vi rett og slett ikke vite. Vi anbefaler deg å snakke med den av dem du kjenner og spørre hva dette var for noe. Du akn også snakke med andre som kjenner han. Kanskje de har hørt noe.

Legg igjen en kommentar