Hei
Jeg er en veldig nervøs og engstlig jente, som gjerne har lust og dra på sesjon.. Jeg har fått innkallelse nå den 1 juni, men er utrolig redd for og møte opp.. Jeg har tidligere røyket hasj ganske lenge.. Men har nå sluttet, eller den siste gangen ble da for senest en uke siden.. Jeg vil ikke ha på meg eller bli sett på som en narkoman, for det er jeg langt i fra, jeg fant ut at dette gjør ikke live mitt bedre, det gjør bare ting vondt verre, og er utrolig glad for og ha kunne innsett det selv. Men trenger noen råd om hva jeg kan gjøre?
Kvinne, 20 år fra Hordaland

Vi har snakket med Forsvaret om dette. De sier at spørsmålet om rusbruk blir tatt opp på sesjon, og igjen ved oppmøte til avtjening av tjeneste. Ved eventuell avsløring av rusbruk vil man bli funnet tjenestudyktig. Du kan ringe Forsvaret selv på 03003 og snakke med dem. Du kan gjerne være anonym når du ringer dem.

Legg igjen en kommentar