rustlf-logo 75x67Hei, jeg var på et utested og tok noen halvlitere. Jeg er ikke så populær pga mitt dårlige rykte å «dårlige venner» så jeg har mistanke om at noen av dem som ikke liker meg har hatt narkotika i den ene halvliteren jeg drakk.

Hadde ikke sovet så mye dagene før jeg var ute på byen, men etterhvert ble jeg veldig «gira» å våken/sint fordi jeg ble beskyldt for ting jeg ikke har gjort. når jeg kom hjem var jeg jævlig irritert fordi jeg trodde en hadde rappet noe av meg. så det holdt på en time eller 2 før jeg plutselig svimte av å sovna på gulvet. Når jeg våknet dagen etter hadde jeg vondt i hodet, tankene klarte ikke å være klare som dem pleier, hadde høy puls å var sliten å hadde vondt i den ene armen. Var hos legen å spurte om hjelp, fikk bare piller. sliter med søvn flere uker etter dette. har vært borti metamfetamin å hasj tidligere, føltes som jeg hadde amfetamin bivirkninger denne gangen, jeg var ikke fyllesjuk eller noe. fikk bare angst å ble urolig. Konfronterte politiet men fikk til svar at om jeg tok en narkotest ville jeg bli anmeldt for dette hvis jeg hadde positiv prøve. så jeg sa nei fordi jeg tok noen drag av en joint noen uker før under røykepress. selv om jeg forklarte dette så hjalp det meg ikke noe særlig, tror den personen som gjorde dette vil at jeg skulle dø av overdose.(sikkert amfetamin?) er MEGET skuffet å oppgitt over systemet. vet dere om noen bra behandlingssenter for meg som kun har alkoholproblemer. ps. den som har gjort dette er jævlig feig!!

Det finnes ulike steder der man kan få hjelp for sitt alkoholproblem. Vi kan anbefale deg å ringe fritt sykehusvalg, de skal ha god oversikt over ulike steder. Nummeret dit er: 800 41 004. Du kan også lese om ulike behandlingssteder på deres hjemmeside HER. Du er også velkommen til å ringe oss, så kan vi kanskje hjelpe til med å finne alternativer i nærheten av der du bor.

Et annet alternativ kan være AA, anonyme alkoholikere. De har selvhjelpsgrupper over hele landet. Les mer om de HER.

Legg igjen en kommentar